Srpen 2011

Scany

31. srpna 2011 v 14:45 | Hetty |  Emma Watson
Company z UK

Film Dienst z Německa

Nemecký Stern-view

TVstar z České republiky

School Diary z Ruska

zdroj: emma watson.net

Filmogravie Emmy Watson

31. srpna 2011 v 14:40 | Hetty |  Emma Watson
2012 -Perks of Being a Wallflower, role: Sam
2011 -Harry Potter a Relikvie smrti: část 2, role: Hermione Granger
2011 - My week with Marylin role:Lucy
2010 -Harry Potter a Relikvie smrti: část 1, role: Hermione Granger
2010 -Harry Potter and Forbidden Journey, role: Hermione Granger
2008 -Harry Potter a Princ dvojí krve, role: Hermione Granger
2008 -Příběh o Zoufálkovi, role:Princess Pea
2007 -Baletní střevíčky role:Pauline Fossil
2007 -Harry Potter a Fénixův řád, role: Hermione Granger
2005 -Harry Potter a ohnivý pohár, role: Hermione Granger
2004 -Conjuring a Scene
2004 -Harry Potter a vězeň z Azkabanu, role: Hermione Granger
2002 -Harry Potter a Tajemná komnata, role: Hermione Granger
2001 -Harry Potter a Kámen mudrců, role: Hermione Granger

30. srpna

31. srpna 2011 v 10:56 | Hetty |  Hilary Duff
Klikněte pro zobrazení původního obrázku


zdroj: with-hilary.com

Životopis Emmy Watson

31. srpna 2011 v 10:55 | Hetty |  Emma Watson
Sample 1

15. Dubna 1990

Born in Paris, France

Emma Charlotte Duerre Watsonse narodila Jacqueline a Chrisovi v 18:00 15. dubna v Paříži ve Francii. Jacqueline a Chris pracují jako právníci. Emma, její rodiče a bratr Alex (o tři roky mladší, než Emma) se přestěhovali do Anglie, když Emmě bylo pět let. Emma vyrůstala v Oxfordshire.


Září 1995

Sample 1

Emma projevila zájem o múzická umění

V září roku 1995, v pěti letech, Emma přešla do Lynamské školy, mateřské školy

pro prestižní Dragon School v Oxfordu. Emma nejprve demonstrovala svým hereckým telentem na Lya
mské škole, když v sedmi letech získala cenu Daisy Pratt za báseň Moře od Jamese Reevese.


Záři 1999

Sample 1

Velký konkurz

V září 1998, ve věku osmi let,se Emma přestěhovala na Dragon School, kde strávila šťastných pět let mezi filmy. V roce 1999, v devíti letech, dostala Emma příležitost na konkurzu pro roli ve filmu Harry Potter. Zbytek je, jak se říká, minulost.




2000

Sample 1

První natáčení

V roce 2000 v desíti letech začalo její první natáčení s jedenáctiletým Danielem
Radcliffem a s dvanáctiletým Rupertem Grintem. Byla extrémně nervózní! Ale neměla důvod ke strachu, protože na premiéře Harry Potter a Kámen mudrců prolomil rekordy
po celém světě a za svůj výkon v roli Hermiony Granger si zasloužila velké ohlasy u kritiků.



Sample 1

Čas Harryho Pottera

O deset let a sedm filmů později Emma dotočila poslední scény filmu Harry Potter a Relikvie smrti část 2. Během této doby Emmina globální popularita vyhrála mnoho ocenění jako cenu AOL Moviegoer je za nejlepší herečku a obsadila nespočet titulních stránek časopisů. Byla nejmladší herečkou, která zdobila Teen Vogue (2005) a ve Velké Británii časopis Tatler (2007) a od té doby se objevila na obalech a v časopisech jako je Vogue, italské V a Elle.




2007

Sample 1

Ostatní role

V roce 2007 Emma přijala svou první roli mimo fimy o Harrym Potterovi. Zahrála si Pauline Fossil v dramtu BBC Baletní střevíčky. Drama bylo neuvěřitelně dobře přijato a viděno ohromujícími 5,2 miliony lidí. Následující rok Emma namluvila svůj první animovaný film, zahrála si princeznu Pea v Universal Pictures - Přiběh o zoufálkovi.






Sample 1

Education

Její vzdělání zůstává v srdci Emmy. Pokračovalave všech oblastech školního života a zejména ve zkouškách! Ve věku třinácti let nastoupila naHeadington School. GCSE zkoušky dělala ve věku 16 let. V roce 2009 Emma dosáhla tři úrovně A v angličtině ITL, umění a zeměpise a AS úrovně v historii umění.



2009

Sample 1

Brownova Universita, Spojené státy

Emma studuje na liberální míry umění na Brownově Universitě v USA a rozhodla se specializovat na anglickou literaturu, studovat autory jako Shakespeare, Virginia Woolfová, Jane Austen a další. V současné době dokončuje rok na univerzitě v Oxfordu v rámci svého stupně.





Sample 1

Móda

Emma je také široce pro své znalosti a zájem o módu podporuje britský módní průmysl. Dvakrát byla zvolen Christopherem Baileym tváří Burberry v jejichkolekci podzim / zima v roce 2009 a kolekci jaro / léto v roce 2010. Na obálkách módních časopisů byla vyfotografována předními světovými módními fotografy, včetně Karla Lagerfelda, Mario Testino, Nick Knight a Patrick Demarchelier.





2010

Sample 1

Kreativní projekty

Emma také úzce spolupracovala s ekologickou a spravedlivou společností People Tree, kteté pomohl zakladatel Safia Minney vyvinout dospívající rozsah pro jaro / léto 2010. Stejně jako podpora spravedlivého obchodu a ekologické módy, se Emma těžce zapojená do designu a vzhledu společnosti kolekce jaro / léto 2010 a je připočítána jako kreativní poradce. Její vztah k People Tree pokračuje, spolupracuje s firmou na jarní / letní kolekci pro rok 2011.


zdroj: emmawatson.com

26., 27. a 29. srpna

30. srpna 2011 v 19:59 | Hetty |  Hilary Duff
Hilary je těhotná!

26. srpna

27. srpna



29. srpna


zdroj: with-hilary.com

2011 MTV Video Music Awards

30. srpna 2011 v 11:43 | Hetty |  Selena Gomez


zdroj: selena-fan.org

Konec prázdnin

28. srpna 2011 v 19:40 | Hetty |  Já + blog
Tak se nám to pomalu krátí. Já už jsem zpátky a budu obíhat a přidávat články stejně jako dřív.


Srpen

18. srpna 2011 v 16:30 | Hetty |  Hilary Duff
16. srpna



17. srpna


zdroj: with-hilary.com

Photoshoot – The Sun

16. srpna 2011 v 16:30 | Hetty |  Emma Watson


zdroj: emmaw.org

2011 VH1 Do Something Award

16. srpna 2011 v 9:27 | Hetty |  Demi Lovato


Demi se zúčastnila 2011 VH1 Do Somethong Awards v Hollywood Palladium 14. srpna 2011 v Hollywoodu v Kalifornii.



14. srpna

15. srpna 2011 v 20:10 | Hetty |  Hilary Duff
Klikněte pro zobrazení původního obrázku

Hilary a Mike na nákupech v Rona Herman v Malibu slavli své první výročí svatby.


zdroj: with-hilary.com
zdroje: emma-watson.net, iheartwatson.net, emmawatson.com, emmawatson.4fans.net, emmawatson.com.br, emmaw.org, celebrity-gossip.net